Bruidsmode Friesland

Ninasbruidsmode is dé bruidsmodezaak in Friesland, wij zijn gevestigd in Franeker. Al meer dan 15 jaar zijn wij een begrip in Friesland en ver daarbuiten. Via onze website kun je alle bruidsmodemerken vinden die bij ons te koop zijn. Wij onderscheiden ons van andere bruidsmode winkels door echt de tijd voor je te nemen. Je trouwdag is immers één van de mooiste dagen van je leven. Het passen van een bruidsjurk bij ons is mogelijk op afspraak, zo weten we zeker dat we alle tijd voor je kunnen nemen. Bel voor het maken van een pasafspraak met 0517 – 39 54 74 of 06-52585901. Natuurlijk kun je ook eerst onze collectie trouwjurken bekijken via de website.

Bruidsmode Friesland
BEKIJK HIER ONZE COLLECTIE!

Onze merken

Wij hebben een zeer ruim assortiment bruidsjurken, met meer dan 200 modellen op voorraad. Ook wanneer je bruiloft al binnenkort is, kun je bij ons dus slagen! Heb je een bepaald merk op het oog? In onze bruidsmodezaak in Friesland kun je onder andere terecht voor de volgende merken:

Affinity, Amélie, Bianco Evento, Elsa Coloured Shoes, Di Lorenzo, Justin Alexander, Kleemeier, Kenneth Winston, Lillian West, Lisa Donetti, Mark Lesley, Marylise, MoriLee, Nobless, Poirier, Sincerity, Sweetheart en White One (Pronovias).

Heb je een prachtige jurk gezien, maar ontbreekt er toch nog iets? Onze coupeuses maken het graag voor je mogelijk om de jurk aan te passen naar ‘jouw droomjurk’.

Bruidsmode Friesland

Bij een huwelijk komt heel wat kijken. Het is een leuke, maar ook spannende en drukke tijd. Er moet immers heel wat geregeld worden. Denk hierbij aan de locatie, catering, gastenlijst en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wanneer je bij ons een pasafspraak maakt, zorgen we dat we alle tijd voor je hebben. Zo kun je in alle rust bekijken welke stijl trouwjurk je het meest aanspreekt. Onze ervaring leert dat het erg gezellig is om vrienden/familie mee te nemen. Dus wil je je moeder, zussen, vriendinnen of buurvrouw meenemen? Het is allemaal mogelijk! Wil je meer dan 4 personen meenemen? Geef het even aan. Dan houden we hier rekening mee.

Wij hebben al veel bruiden mogen helpen

Wij bestaan al meer dan 15 jaar. In die tijd hebben wij heel wat bruiden aan een droomjurk mogen helpen. Onze bruidsmodezaak is gevestigd in Franeker, Friesland. Veel van onze klanten komen dan ook uit Friesland. Onze bruidsmodezaak is goed bereikbaar vanaf plaatsen als Bergum, Stiens, Sonnega, Wolvega, Heerenveen, Leeuwarden, Drachten, Sneek, Heerenveen, Harlingen, Joure, Franeker, Dokkum, Wolvega en Lemmer. Op onze pagina plaatsen wij regelmatig foto’s van de droomjurk van een klant.

NEEM DIRECT CONTACT OP!

Bekijk ook: Bruidsmode Groningen