Bruidsmode Leeuwarden

Bruidsmode in Leeuwarden? De mooiste dag van het leven is jouw trouwdag. Jij wilt natuurlijk op deze dag er prachtig uitzien en je wilt dit niet aan het lot overlaten. Kom daarom naar Bruidshuis Bij Marij en wij helpen je graag voorbereiden op de mooiste dag van je leven. Wij zijn een begrip in Friesland en ver daarbuiten. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen van de perfecte bruidsjurk. Woon je in Leeuwarden? Maak een afspraak en kom langs in onze bruidsmodezaak in Franeker. Hier kun je vele jurken bekijken en passen. Ook zijn wij CBW erkend, hierdoor bieden wij meer zekerheid dan andere bruidsmodewinkels.

Bruidsmode Leeuwarden
BEKIJK HIER ONZE COLLECTIE!

Trouwjurken

Ons ruim assortiment bruidsmode bestaat uit meerdere collecties van bekende merken. Ook luisteren we naar jouw ideeën en kunnen we bijna elke jurk aanpassen naar jouw smaak. Vele vrouwen ging je voor door bij ons een mooie trouwjurk uit te zoeken en op maat te laten maken. Naast de trouwjurk hebben we een grote collectie trouwjaponnen voor de bruid met een maatje meer.

Advies van Bruidshuis Bij Marij

Naast dat wij graag luisteren naar jouw wensen over hoe de bruidsjurk eruit moet komen te zien, geven wij heel specifiek advies aan jou. Door onze adviezen krijg jij een beter beeld van wat je precies wilt en hierdoor komt jouw creatieve inbreng ook op nieuwe mooie ideeën. Op deze manier willen wij jou helpen om tot de perfecte bruidsjurk te komen.

Bruidslingerie en bruidsaccessoires

Naast alle prachtige jurken hebben we ook lingerie en accessoires voor jou om te dragen tijdens jouw trouwdag. Zo kun je denken aan haarspelden of bruidssluiers of verschillende soorten lingerie die je kunt dragen tijdens de mooiste dag je leven. Voor de meisjes hebben we ook kinderbruidskleding die op maat gemaakt kan worden. Zij kunnen met rozenblaadjes strooien waardoor jouw trouwdag helemaal perfect wordt.

Route vanaf Leeuwarden

Wil je trouwjurken bekijken en passen bij Bruidshuis Bij Marij? Kom dan naar onze winkel in Franeker. Daar helpen we je graag bij het uitzoeken van de perfecte trouwjurk. Wij werken uitsluitend op afspraak, dus mocht u langs willen komen bel ons even van tevoren. Vanuit Leeuwarden zijn wij binnen slechts 25 minuten bereikbaar met de auto. Wij zijn het adres voor al je bruidsmode!

NEEM DIRECT CONTACT OP!

Bekijk ook: Bruidsmode Harlingen