Voorjaar

Hebben jullie ook zo’n zin in het voorjaar??? kun je niet wachten tot de eerste sneeuwklokjes en krokussen zich laten zien……en kijk je heel stiekem ook al naar de bomen of er niet toch al een beetje groen te zien is??? Nou…….Bij NinasBruidsmode in Franeker kijken we ze de grond uit.  Juichen bij temperaturen buiten boven de 10 gr boven nul. Aangezien we toch geen pak sneeuw krijgen, waar we ook groot “fan” van zijn, en de ijspret maar van korte duur geweest is, willen we de lente wel! Maar eerlijk is eerlijk, zo’n prachtig bruidspaar in de sneeuw of een geweldige foto van een mooie bruid in een japon van NinasBruidsmode die de kou trotseert, in haar strapless japon opgewarmd door haar grote liefde, dat zijn toch ook geweldige momenten. Wij wensen dan ook alle bruidsparen een fantastisch leven samen.

Valentijn is weer voorbij en zoals elk jaar zien weer veel nieuwe afspraken binnenkomen. De verhalen in de paskamer zijn zooooo leuk en we genieten hier elke keer weer van.

Nu op zoek naar een “droomjurk”! . Blader lekker door onze website en/of maak snel een afspraak…wij zijn er klaar voor en hebben ook dit voorjaar heel veel zin om jou in je mooiste japon te helpen.

Het team van Ninasbruidsmode